Minőségi fa teraszburkolat, WPC teraszburkolat, falburkolat
-

Teraszburkolatok és falburkolatok ápolása

A 3 az 1-ben kültéri REMMERS lazúrok - impregnálók, alapozók és lazúrok egyben!

Teraszburkolatok és falburkolatok ápolása


A hagyományos lazúrok színtelen favédőszeres impregnálást igényelnek a fa elszíneződést okozó gombák ellen, különösen fenyőfélék alkalmazásakor. Ha ez nem történik meg, akkor a fa felületen (az átlátszó lazúrozás alatt), helyrehozhatatlan kékesfekete elszíneződés alakulhat ki. Az alapozó a záró bevonatként használt lazúr megfelelő tapadását biztosítja, mert semmi sem rosszabb a lazúr leveles leválásánál, vagy pikkelyes lepattogzásánál. Az ilyen károsodáson már csak a fáradságos csiszolás segíthet.
A REMMERS 3 az 1-ben kültéri lazúrjai impregnálók, alapozók és lazúrok egyben!
Védik a természetesen selymes, matt fényű és páradiffúzív fát a nedvességtől, az UV sugárzástól, a gombás fertőzésektől, a darazsaktól, a penésztől és az algáktól. És ami a legjobb, hogy a felületkezelés hosszú használat után (egyenletes időjárási körülmények mellett) csiszolás nélkül is felújítható és fafelületünk úgy néz ki, mintha új lenne! (Forrás: Remmers katalógus)

 


 

HK-Lazúr HK-Lazúr Grey Protekt Induline GW-310 Universal Holzlasur
Oldószerbázisú kültéri vékonylazúr Oldószerbázisú kültéri vékonylazúr szürke színárnyalatokban Vizesbázisú kültéri vékonylazúr Vizesbázisú, univerzális vékonylazúr kültérbe, beltérbe

 

 

 


Vissza az előző oldalra

Polikarbonát lemez +36 70 397 5230
+36 30 458 2134+36 30 458 2134
Teraszburkolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!


A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az ÁSZF-t és az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Teraszburkolatok és falburkolatok

, teraszburkolat széles választékban © Minden jog fenntartva. Weblapkészítés.